Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Lézervágott alkatrészek a miniatűr csodákban

Európa legpatinásabb vasútmodell gyártója keresett meg minket egy kihívást jelentő feladattal. Parányi modellek megalkotásához szükséges lemezalkatrészeket kell legyártani nagy pontossággal.

Lemezmegmunkálás szolgáltatásaink során mindig elsőrangú szempont a nagyfokú megmunkálási pontosság, de ezúttal a technológiai elvárás egy igazán szűk tűréshatár elérése volt. A beszállító kiválasztásnál egyedül cégünk tudta ilyen paraméterek mellett vállalni ennek a vevői igénynek a teljesítését.

A lemezalkatrészek egy része lézervágással készül 0,8 mm-es sárgarézből, valamint 2 mm-es acélból. Egy alkatrész előállításánál pedig, mely 2 mm-es sárgarézből készül, előnyösebbnek bizonyult a stancolás.

Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunk és munkánk eredményei is hozzájárulnak ezeknek a modelleknek a megalkotásához, hogy azután megszállott, játékos lelkületű felnőttek játsszanak velük szerte a világon.

Marklin vasútmodell Melior lemezalkatrésszel  

Vasútmodell lemezalkatrészek Vasútmodell lemezalkatrészek

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 március 19, hétfő 10:00:25.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.