Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Autóipari lemezmegmunkálás megbízás

Újabb autóipari lemezmegmunkálás megbízás: 2013 első negyedévétől beszállítói lettünk a világ egyik vezető japán autóipari alkatrészgyártójának.

A cég magyarországi leányvállalata, mint jelentős autóipari beszállító, üzemanyag-ellátó rendszerelemek és rendszervezérlő egységek gyártásával foglalkozik.

A beszállítói partnerségben rozsdamentes lemezalkatrészek, gépburkolatok szállításában kell továbbra is kiemelkedőt nyújtanunk. A projekt során a mintadarabok alapján kiemelt pontossággal és átlagon felüli esztétikával rendelkező lemezalkatrészeket kell gyártanunk. A lézervágott, élhajlított, hegesztett, majd szerelt alkatrészek végső felületkezelése a gyöngyszórás, melyet kooperációban végzünk. Ezzel a technológiával rozsdamentes nemesacél, króm anyagok felületét lehet homogenizálni, a varratokat tökéletesen lehet tisztítani. Az eljárás selyemfényű, matt felületet eredményez.

Megbízó partnerünk igényeinek maradéktalan kielégítése révén nyílt lehetőség hosszú távon a beszállítói körébe tartozni.

 

Autóipari lemezalkatrész 3D rajza    Autóipari lemezalkatrész 3D rajza

 

Autóipari lemezalkatrész     Autóipari lemezalkatrész

Olvasson tovább ebben a kategóriában: Kábelvezető gyártása stancolással és lézervágással »

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 március 19, kedd 14:58:49.