Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Sikeres prototípus gyártás

Újabb komplex lemezmegmunkálás, lézervágás feladat - szárazjégtisztító berendezés vázának kialakítása rozsdamentes lemezből.

Sikeres prototípus gyártáson vagyunk túl egyik új, gépgyártásban tevékenykedő németországi partnerünkkel. A szárazjéggel tisztító berendezéseket gyártó, világszerte szállító cég komplex lemezalkatrész gyártási feladattal bízott meg bennünket. Ezen termék a berendezések külső burkolatának és tartószerkezetének együttesét jelenti. A prototípus legyártására kész konstrukciós terveket kaptunk, de a gyártás során felmerültek részlet módosítások, melyeket együtt dolgoztunk ki a megbízóval.

A termék, mely 1.4301 rozsdamentes acélból készült, komplex lemezmegmunkálási folyamatokon esett át, míg elnyerte végleges formáját: lézervágásélhajlítás, csőhajlítás és hegesztés. A prototípus kiválóan példázta a rozsdamentes lemezzel és lemezalkatrészekkel történő gyártás szépségét és nehézségeit is.  A megoldandó problémát ez esetben a kompatibilitás megoldása jelentette, mivel a csatlakozások, csatlakozók beszerzése és beépítése is a feladat része volt.

A jövőben a mostani mellett a termékcsalád további típusainak gyártása is megkezdődhet, mely évi  100-200 db–os sorozatok gyártásával indul.

Szárazjéggel tisztító berendezés 3D tervezési rajza    Szárazjéggel tisztító berendezés lemezháza, mely lézervágással, élhajlítással készült

 

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 03, szerda 13:34:55.