Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Autóipari alkatrészek alumíniumötvözetből

Új beszállítói feladat - autóipari alkatrészek különleges alumínium ötvözetből.

2012. év elején autóipari alkatrészek szállítását kezdtük meg egy autóipari multinacionális vállalat számára, így lehetőségünk nyílik Porsche, Ferrari alkatrészek gyártására.

A gyártmányok első tételei Magyarországon ritka, de az autóiparban gyakran  használt alumíniumötvözetből készülnek. Beépítésük előtt egy kiválásos keményítésen esnek át, amellyel érik el végleges mechanikai tulajdonságaikat. A kiválásos keményítés egy  hőkezelési eljárás, amit a partner végez el minden alkatrészen. Ezzel az eljárással szilárdságnövelés érhető el. A  megfelelő szilárdság igazolásához az alapanyagból is szakító próbatesteket kell vágni, amelyekkel az alapanyag és a hőkezelést minősége igazolható.

Az alkatrészeket 2,5 mm-es EN AW6181 minőségű alapanyagból gyártjuk, lézervágás és élhajlítás technológiákkal.

 

Autóipari lemezalkatrész alumínium ötvözetből    Autóipari lemezalkatrész alumínium ötvözetből    Autóipari lemezalkatrész alumínium ötvözetből

 

     

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 április 06, péntek 08:33:27.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.