Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Lemezalkatrész vasútipari termékhez

Lemezmegmunkálás gépparkunk vasútipari megbízás szolgálatában. A lemezalkatrész több megmunkálási fázison (pl. lézervágás, hajlítás, hegesztés) ment keresztül, mire elnyerte végleges, beépítésre kész formáját. Lemezmegmunkálás videó.

A lemezalkatrész 3mm-es hidegen hengerelt, 1.4301 minőségű rozsdamentes acéllemezből készül. A lézervágás után többlépcsős élhajlítási folyamat következik, végül hegesztéssel rögzítjük a kötőelemet. A hegesztést fogyóelektródás és wolfram elektródás eljárások kombinációjával hajtjuk végre.

Ennél a vasútipari megbízásnál is fontos szempont volt az alkatrész megjelenése, ezért az végső homogenizáló felületkezelésen, pácoláson esett át, melyet kooperációban végeztük. 

Az elektronika és műszeripar, a gépgyártás, a bútoripar és a fémmegmunkáló ipar számára történő beszállítási feladatok mellett egyre nagyobb számban teljesítünk megbízásokat a járműipar számára is, ahol szintén a kiváló minőség és a költséghatékonyság a legfontosabb, szem előtt tartandó szempontok.

 

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 április 06, péntek 08:33:27.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.