Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Különleges audiotechnológiai megbízás orsók gyártására

Lézervágással készült orsók kerülnek a felújított Pioneer és Akai magnetofonokba, ezzel is garantálva a minőségi hangzást.

A Dragon Audio Technology számára, mely orsós magnetofonok restaurálásával, új termékek, kiegészítők gyártásával foglalkozik, orsók lézervágását végezzük. Ezek az orsók kizárólag fémből (lv1,0- 1,2 mm -es alumíniumból), műanyag alkatrészek hozzáadása nélkül készülnek. Ezzel elkerülhető az elektrosztatikus kisülések okozta recsegő zajok keletkezése a felvételeken.

A lézeres vágást követően az orsók a megrendelőnél csiszolással, leélezéssel, egyszerűbb forgácsolással, eloxálással, szitázással és szereléssel nyerik el végső formájukat.

Fontos követelmény, hogy sérülésmentes legyen a felület a lézervágás után. A felületi karcok, sérülések használhatatlanná teszik a félgyártmányokat, melyek karcosan már javíthatatlanok. Megrendelőnk sok helyen kísérletezett, amíg megtalálta a megfelelő beszállítót.

Lézervágott orsók megnetofonhoz, karcmentes felülettel   Lézervágott orsók megnetofonhoz, karcmentes felülettel

Pioneer black orsós magnetofon készülék  Pioneer orsós magnetofon készülék

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 március 19, hétfő 10:00:25.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.