Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Lemezalkatrész bútoripari termékhez

Lemezmegmunkálás gépparkunkkal a lézervágott lemezalkatrészekkel szemben támasztott magas esztétikai igények kielégítése is megoldható például a bútoripar számára. Lemezmegmunkálás videó.

funkcionalitás és az esztétika fontos szempontok a filmben bemutatott bútoripari alkatrész megmunkálásánál.

A lemezalkatrész 6mm-es, hidegen hengerelt, 1.4301 minőségű rozsdamentes acéllemezből készül, lézervágás, csiszolás, forgácsolás és hajlítás technológiai folyamatokon átesve.

A gyártás során kihívást jelentett az alkatrészek felületének kezelése és megóvása. Ebben az esetben a megbízó számára az alapanyag gyári csiszolt felülete nem volt megfelelő, ezért nekünk egy csiszolási lépést kellett beiktatnunk a lemezmegmunkálás technológiai sorába. Az eredmény K30-as csiszolt felület, így az alkatrész már beépülhet a végtermékbe, amely egy bútoripari prémium termék.

A szállítás során egyedi csomagolással óvjuk a termék felületét.

 

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 április 06, péntek 08:33:27.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.