Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Lemezalkatrészek versenyautó modellhez

Rozsdamentes lemezalkatrészeink megtalálhatóak versenyautó modellekben is. Az RS5 Forma 1-es modellautó 2007 óta nyeri az Európa Bajnokságokat.

2004 óta működünk együtt Cserkuti Józseffel, akit nem kell bemutatni a magyar autósportot kedvelőknek. (23-szoros országos bajnok, hegyi EB második helyezett.) 30 éves autóversenyzői múlttal a háta mögött kezdett modellépítésbe és versenyautó fejlesztésbe.

Cserkuti József (bal oldalon) és a versenyautó

Az első modell 1997-ben készült el és RS5-nek nevezte el. Bemutatkozása évében az RS5 megnyerte a magyar bajnokságot és ezt követte számos országos bajnoki első helyezés.

2004-ben elkezdődött egy Forma 1-es modell autó fejlesztése is, a prototípus a 2005-ös göteborgi Európa Bajnokságon sikerrel mutatkozott be. Egy további 2 éves fejlesztési és tesztelési időszak után az RS5 Formula One Car megnyerte élete első E-b címét 2007-ben és azóta is kimagasló eredményeket ér el a világ modellversenyein.

Együttműködésünk során rozsdamentes lemezalkatrészek gyártását végezzük: féktárcsa, fém fékpofák, hézagoló lemezek,stb.

Cserkuti József és a versenyautó modellek honlapja: http://www.rs5-modelsport.com

Versenyautó modell részlet 1    Versenyautó modell részlet 2

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 április 06, péntek 08:33:27.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.