Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Szili Erika

Szili Erika

2018 számokban a Melior Lasernél

hétfő, 14 január 2019 11:07
Visszatekintünk 2018-ra. Események, eredmények számokban.


2017 számokban a Melior Lasernél

hétfő, 12 február 2018 10:51
Visszatekintünk 2017-re. Események, eredmények számokban.


A lemezmegmunkálásban a rozsdamentes acél első számú választás, mint lemezalkatrész alapanyag, ha a rozsdaállóság és az esztétikus megjelenés fontos szempont.  A szigorú követelményeknek való megfelelés nagy odafigyelést és szakmai tapasztalatot igényel a lemezmegmunkálótól. 


2016 számokban a Melior Lasernél

csütörtök, 12 január 2017 09:07
Az idei év első blogposztja - melyben visszatekintünk 2016-ra. Események, eredmények számokban.


Az elmúlt évek tendenciája, hogy egyre nagyobb arányban találkozhatunk az alumínium alkalmazásával különböző iparágakban. Az alumíniumot előnyös tulajdonságai, mint kis tömeg, jó mechanikai jellemzők, számos esetben alkalmassá teszik az acél kiváltására.


Munkánk során gyakran előfordul, hogy már a lemezalkatrészek tervezési szakaszában együtt tudunk dolgozni megbízó partnerünkkel.
Az alábbi komplex lemezalkatrész feladat esetében is így történt: még a konstrukciós és gyárthatósági tervezés fázisában, a műszaki egyeztetések alkalmával mérnök szakembereink a megbízóval együtt, közösen alakították ki az elkészítendő lemezalkatrész végső konstrukcióját.


Legújabb lemezmegmunkálás filmünkben egy összetett, 12 tételből álló lemezalkatrész csomag elkészítését mutatjuk be. A munka során a szoros határidő, valamint az alkatrészek sokfélesége és mennyisége nagy kihívás elé állította csapatunkat.



Nézze meg legújabb lemezmegmunkálás filmünket, amelyen egy elektronikai végtermékbe beépülő lemezalkatrész feliratozását/nyomtatását mutatjuk be. A film után a cikkben a nyomtatási feladat részletei olvashatók. 



Nézze meg legújabb lemezmegmunkálás filmünket, amelyen egy olyan feladatot mutatunk be, ahol a lézeres és a mechanikus megmunkálás kombinálásával jelentős költségmegtakarítás érhető el a rövidebb normaidő miatt. 



Amikor megvizsgáljuk egy lemezmegmunkálás feladat teljes költségét, számos tényezőt kell figyelembe venni, amely befolyással van a költségszerkezetre, így a végső ajánlati árra is.
Noha az alábbi lista igen átfogó, előfordulhat, hogy bizonyos esetekben még további más árbefolyásoló tényezők is felmerülhetnek az ajánlatadás során.



1. oldal / 3

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.