Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Nagy Tamás

Nagy Tamás

A gépiparban az egyik legelterjedtebb festési/felület-bevonatolási technológia az elektrosztatikus porfestés, más néven a szinterezés, mert számos előnnyel rendelkezik más festési eljárásokkal szemben, ugyanakkor kihívást jelent a magas minőségű felület előállítása.


Drasztikus áremelkedés az európai acélpiacon


Nyomtatás elektromos áram segítségével? Ismerje meg legújabb lemezmegmunkálás kiegészítő szolgáltatásunkat, az elektrokémiai jelöléstechnológiát! Elektromos árammal szabályozott, ellenőrzött korrózió a fémes felületen. 


A lemezmegmunkálás gyártási folyamatai során sok problémát okozhat, ha a csarnokban hosszú ideig kell keresgélni egy félkész terméket a következő megmunkálási lépés előtt, vagy magát a csomagolásra vagy kiszállításra váró készterméket. A lemezalkatrészek pontos azonosíthatósága ezt a problémát teljesen kiküszöböli, időt és pénzt spórolva meg a gyártónak és megrendelőnek egyaránt.



Ma a lemezmegmunkáló üzemeknek szembe kell nézniük azzal a kihívással, hogy hogyan tudják termelékenységüket javítani, ezzel egy időben pedig gyártási költségeiket csökkenteni. A Meliornál a házon belül kifejlesztett vonalkód alapú raktárirányítási rendszerünk (továbbiakban RIR) ezt a folyamatot segíti elő.



A beszállító kiválasztási folyamat egyik legfontosabb eleme az ajánlatkérés. Hogy ki lesz a nyertes beszállító, azt a beszerzés az ajánlatkérésre adott válaszok alapján dönti el. Ezért nem mindegy, milyen adatokat kérünk és kapunk annak érdekében, hogy pontos és versenyképes ajánlat szülessen és elkerüljük az esetleges későbbi félreértéseket, problémákat a gyártás során.



Mindkettőt! Egyszerre! A lézer-stanc technológiák ötvözésének előnyei a lemezmegmunkálás során



Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.