Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Melior Laser e-roller töltőállomás fejlesztési projektben

Elektromos roller töltőállomást fejlesztő startup céggel, a Rollinnal történt együttműködésünkről született beszámoló, mely az Enterprise Group PLM üzletág blogján jelent meg. A fémszerkezet kialakítása és gyártása során az Enterprise Group szoftvere, a Solid Edge nagy segítségünkre volt.

Szívesen veszünk részt érdekes, ugyanakkor kihívást jelentő projektekben, ahol szakmai tudásunkat és tapasztalatunkat megosztva hozzájárulhatunk valami újnak és előremutatónak a létrehozásában. Így történt ez a Rollin Technologies startuppal való együttműködésük során is. Az egyetemistákból álló csapat célul tűzte ki egy hatékony és rendezett e-roller töltő és dokkolóállomás kialakítását elősegítve a zöldebb városi közlekedést. 

A kifejlesztett e-roller elektromos töltőállomások

A fejlesztési projekt során, amelynek első célja egy indukciós elven működő elektromos roller töltőállomás megvalósítása volt, a Melior Laser, a gyárthatósági lehetőségek figyelembe vételével a teljes fémszerkezet kialakítását és gyártását végezte az Enterprise Group Solid Edge tervező szoftverének segítségével. 

A projektről és a közös munkáról az Enterprise Group PLM üzletága szakmai blogjában jelent meg részletes leírás. A projekt bemutatását a cikkben a Rollin, az Enterprise Group és a Melior Laser egy-egy munkatársa együtt vállalták.
A cikk itt olvasható részletesen: EPLM blog: (T)Rend a lelke mindennek - több, mint egy jó ötlet
Rollin Technologies website: https://rollindocking.com/
 
 
 
 
 
 

Lemezmegmunkálás szolgáltatásunkról olvasson bővebben

Ismerje meg lemezmegmunkáló gépeinket

 

 Hasznos volt a cikk? Szeretne több ilyet olvasni?

Akkor íratkozzon fel és küldünk egy mailt, ha hasonló bejegyzést írunk!

 
 
 
 
 
 

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.