Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Az új generáció szakmai versenyét támogattuk

Második alkalommal támogattuk az Enterprise Group PLM üzletága és az NCT Akadémia által szervezett Országos Solid Edge és Edgecam Versenyt.

Innovatív, modern technológiákkal dolgozó vállalatként filozófiánkban központi szerepet tölt be a hazai szakmai oktatás szereplőinek támogatása, a tehetséggondozás. Együttműködésünk például a versenyautókat építő Budapesti Műszaki Egyetem Formula Racing Teammel 7 éve folyamatos, melynek keretén belül lemezmegmunkálás szaktudásunkkal és tapasztalatunkkal valamint az általunk gyártott lemezalkatrészekkel járulunk hozzá a csapat sikeres szerepléséhez a Formula Student nemzetközi versenysorozaton.

X. Országos Solid Edge - Edgecam verseny 2022 Melior támogatással
Idén pedig már másodszor támogattuk az Enterprise Group PLM üzletága és az NCT Akadémia által szervezett Országos Solid Edge és Edgecam Versenyt. Az Enterprise Group, a magyarországi CAD/CAM/PLM piac meghatározó szereplőjeként már tizedik alkalommal rendezte meg nappali tagozatos hallgatók számára ezt az eseményt.

A Covid járvány miatt két évig online keretek között rendezett megmérettetés után a diákok végre személyesen vehettek részt az idei jubileumi versenyen, melyre rekordszámú nevezés érkezett. A selejtező eredményei alapján végül 15 iskola 32 jelentkezője vett részt az országos döntőn.

 Az április 8-án rendezett végső próbatételen valós ipari példákra épülő CAD és CAM feladatokkal kellett megbirkózniuk a diákoknak. A legjobban teljesítő díjazottak értékes tárgynyereményekkel gazdagodtak a támogatóknak, köztük a Melior Lasernek is köszönhetően.A Solid Edge verseny résztvevői a feladatmegoldás közben az országos döntőn 2022-ben

 

Örömünkre szolgál, hogy 2022-ben is hozzá tudtunk járulni a színvonalas verseny sikeréhez támogatásunkkal, szervezőknek és résztvevőknek egyaránt gratulálunk!

A verseny alkalmából készült videó itt tekinthető meg: 
Országos SOLID EDGE és EDGECAM verseny 2022
A díjazottakról részletesen itt olvashat:
Országos Solid Edge és Edgecam verseny 2022 díjazottak

A képek forrása: Enterprise Group EPLM üzletága

 

 

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.