Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Egy délelőtt a gyárkapun belül - családi nap a Meliorban

Megnyitottuk kapuinkat munkatársaink családjai előtt, hogy megmutassuk munkahelyünket és még sokkal többet!
Minden vállalat számára fontos, hogy a munkavállalók számára ez ne csak egy hely legyen, ahol megkeresik a kenyerüket, hanem egy közösség is. Ebben a szellemben rendeztük meg 2023.08.29-én családi napunkat, amikor is meghívtuk munkatársaink szűkebb családját, hogy jobban megismerjék azt a helyet és azokat az embereket, ahol és akikkel a családtagjuk a nap nagy részét tölti.
Családi nap a Melior Laser lemezmegmunkáló üzemében

Ezen a napon kollégáink kivételesen nem egyedül érkeztek munkába, hanem párjukkal és gyerekeikkel. Az eseményt egy közös reggelivel indítottuk; a már megszokott friss és meleg pogácsa gyorsan fogyott. Az ügyvezető köszöntője és a munkavédelmi felelős tájékoztatója után a látogatók négy csoportban indultak el egy körtúrára, hogy jobban megismerjék a különböző gyártási tevékenységeket a lemezmegmunkáló műhelyben. A kijelölt vezetőkkel az élükön a csoportokba osztott vendégek bejárták a vállalat minden zegét-zugát. Az egyes állomásoknál – pl. lézervágás, hajlítás, csiszolás, MEO, raktár, műszaki előkészítés és mások – lehetőség nyílt bepillantani azokba a folyamatokba, amelyek egy lemezmegmunkáló vállalat mindennapjait teszik izgalmassá. Ez egy kiváló alkalom volt a családtagok számára, hogy jobban megértsék, milyen komplex és érdekes folyamatok zajlanak nap mint nap a vállalatnál. Mindenki, óvodás kortól egészen a felnőttekig, az életkorának megfelelő, játékos, érdekes vagy akár komolyabb szakmai ismertetést kapott. A legkisebbek a hegesztősisakot is kipróbálhatták.

A programot egy közös pizzaebéd zárta. Bár a nap végére mindenki kissé elfáradt, az élmények és az új ismeretek miatt senki sem bánta, hogy részt vett ezen az eseményen. A reggeli lelkesedés ebéd utánra helyet adott egy kellemes fáradtságnak és az elégedettség érzésének.

A családi nap egyértelműen sikeres volt. Nemcsak azért, mert a hozzátartozók jobban megismerhették a családtagjuk munkahelyét, hanem azért is, mert ez a nap hozzájárult a vállalati közösség építéséhez, erősítette az összetartozás érzését és lehetőséget adott arra, hogy a munkatársak a munka mellett az emberi oldalukat is megmutassák. A családi nap egy remek lehetőség volt arra, hogy a vállalat mint munkahely tovább lépjen: egy közösséggé váljon.
Ráadásul ezek után már nem lehet kérdés az idelátogató gyerekek számára, hogy: "Anya vagy Apa hol dolgozik és mit csinál egész nap?"



 

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.