Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Horganyzott fém szerszámkoffer, mint komplex lemeztermék gyártása

Prémium minőségű, esztétikus horganyzott fém szerszámosláda, műszerkoffer gyártása mint komplex lemezmegmunkálási feladat a Meliornál
 

Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb kész lemeztermékünk a prémium minőségű, esztétikus, horganyzott fém szerszámosláda, műszerkoffer.

Esztétikus horganyzott fém szerszámtáskák

Törekvésünk, hogy egyre komplexebb lemezalkatrészeket gyártsunk, melyek megrendelőink által változatlan formában beépíthetők a végtermékbe. Tavaly nyári beruházásunknak köszönhetően ma már saját porfestő üzemünkben vállaljuk például lemezalkatrészeink elektrosztatikus porszórását. Az ebben a blogcikkben bemutatott, általunk gyártott termék pedig már a késztermék kategóriába tartozik. Az elmúlt időszak egyik leglátványosabb lemeztermékünk a prémium minőségű, esztétikus, horganyzott fém szerszámosláda, műszerkoffer. Ennek gyártását mutatjuk be a mellékelt képeken.

A mintagyártások során történő egyeztetések folyamán egyértelmű volt a vevői elvárás: nagy pontosság/mérethelyesség, valamint sérülésmentesség. Azonban a legfontosabb követelmény egyértelműen a tetszetősség, esztétikum volt. A szerszámkoffer használhatósága érdekében néhány, általunk javasolt kisebb módosítást is végre kellett hajtani a termékfejlesztés fázisában.

A mintagyártásokat követően, a termék végleges formájának kialakítása után megkezdődött a sorozatgyártás, melynek legfontosabb állomásai a következők voltak: horganyzott acéllemez lézervágása, hajlítása szűk tűrésekkel és szerelvényezése szegecseléssel. A szegecselést követően további felületkezelés már nem szükséges. Az összeállítás 3-4 lépésben valósul meg, a zsanérszegecseléssel bezárólag.

A gyártási folyamat szigorú minőségbiztosítás mellett történik, melynek eredménye a szemnek is tetszetős mechanikai egységek.

A MELIOR –tól megszokott gyártási pontosság maximálisan kielégíti a termékkel szemben támasztott követelményeket. A tizedmilliméteres nagyságrendű tűrések mellett jól működő és ráadásul esztétikus kivitelben valósult meg ennek a horganyzott szerszámosládának a gyártása. Az összeállítások során igazolja a prémium minőséget az illeszkedő méretek precizitása, a méreteltérések minimalizálása, a felületi kidolgozottság alapossága. Örömmel tölt el bennünket, hogy egy újabb 100 %-ban késztermék hagyja el lemezmegmunkáló műhelyünket.

 
 

 

Lemezmegmunkálás szolgáltatásunkról olvasson bővebben

Ismerje meg lemezmegmunkáló gépeinket

 

 Hasznos volt a cikk? Szeretne több ilyet olvasni?

Akkor íratkozzon fel és küldünk egy mailt, ha hasonló bejegyzést írunk!

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.