Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Orvosi műszerek lemezalkatrészeinek gyártása - videó

A filmen az orvosi  műszeripar számára készült komplex lemezalkatrészek gyártási folyamata látható. Részletes leírás a bejegyzésben.

 

 

Egészségügyi iparág lemezalkatrész termékének gyártása látható a felvételen. A koronavírus-helyzet kezdetétől lélegeztető berendezések alkatrészeinek gyártásában veszünk részt. Növekvő érdeklődést tapasztalunk az egészségügyi iparból. Ezt jól példázza a videón mutatott feladat; végigkísérhetjül egy a lemezalkatrész gyártásának lépéseit: 3 mm –es normál acéllemez lézervágása, élhajlítása, hegesztése és porfestése. A porfestés előtt kiemelt jelentőségű az előkészítő csiszolás, amelynek köszönhetően a porfestett felület valóban minden esztétikai igény kielégít.

Ennél a megbízásnál is rendkívüli jelentőséggel bír a kiegyensúlyozott és biztonságos alapanyag beszerzés és alapanyag minőség. A havi szinten ütemezett beszállítások nem teszik lehetővé, hogy a gyártást alapanyag ellátási nehézségek hátráltassák. Ilyen módon biztosítottak a gyártás normaidői betartása és a vevői igények időbeli kiszolgálása.

 

 

Hasznos volt a cikk? Szeretne több ilyet olvasni?
Akkor íratkozzon fel és küldünk egy mailt, ha hasonló bejegyzést írunk!

Keresés a blogban


Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2024 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás, porfestés
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2024 április 25, csütörtök 12:04:47.