Lemezmegmunkálás szakértő blog -

Betekintés a lemezmegmunkálás folyamataiba, lemezalkatrész-gyártás projektek bemutatása gyártó cégek tervezőmérnökei és beszerzői számára

Komplex lemezalkatrész készítése saválló acélból - videó

Legújabb lemezmegmunkálás filmünkben egy összetett, 12 tételből álló lemezalkatrész csomag elkészítését mutatjuk be. A munka során a szoros határidő, valamint az alkatrészek sokfélesége és mennyisége nagy kihívás elé állította csapatunkat.

 


Neves német energetikai partnerünk számára összetett, saválló, ausztenites acéltermékeket gyártottunk. A lemezmegmunkálási megbízás nehézségét ezúttal a lemezalkatrész összetettsége és a szoros határidő adta.

A saválló acél lézervágás után hajlításon és forgácsoláson esett át, majd a részegységeket hegesztéssel állítottuk össze. A megmunkálási folyamat végén a csomagolásra is nagy figyelmet kellett fordítani.

A megrendeléstől számított 2 hét alatt 13 tonna saválló acéllemezt (1.4404-es ötvözetből) dolgoztunk fel majd időre leszállítottuk a 2,3,4 és 5 mm-es lemezvastagságból álló lézervágott, hajlított, forgácsolt, hegesztett és csiszolt lemezalkatrészt.

A 12 tételből álló megrendelés teljesítéséhez közel 70 órányi lézervágást, 30 órányi hajlítást, 30 órányi forgácsolást és 400 órányi hegesztést-csiszolást kellett igen rövid idő alatt elvégeznünk.

A rendkívül feszített munkarendben 20 raklapnyi, 8 tonna árut szállítottunk időben megrendelő partnerünk számára.

 

 

 

 

Melior Laser Kft. H-2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 5/B.
Tel.: +36 23 313 270       info@meliorlaser.hu
Copyright © 2018 Komplex lemezmegmunkálás, lemezalkatrész-gyártás
Melior Laser Kft. Minden jog fenntartva.
Designed by One Online

Komplex lemezmegmunkálás - Pályázatok

  • Utoljára frissítve: 2018 április 06, péntek 08:33:27.

Weboldalunk legjobb működése érdekében cookie-kat használunk. A weboldal látogatásával és használatával Ön beleegyezik, hogy cookie-kat helyezzünk el a számítógépén.